Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Lemaradt ez endif, akkor így
If adat = "SPEARS" Then
z = z + 1
End IfAmúgy meg én is azt kérdeztem volna, amit ulrik19, szóval mi változott, vagy esetleg maga az office csomag változott?
A Type Mismatch típushibára utal, tehát az And-es sorban keresném a hibát, de mivel azt írtad, hogy nem abban a sorban írja ki, ezért nem tudok mást elképzelni, azaz mégis.
Debuggold a kódot lépésről-lépésre, aztán ha mégis az And-es soron fog leakadni, akkor tuti, hogy a megadott cellákból nem megfelelő adatokat hasonlítasz össze...Fire.
-
ulrik19
tag
de az adat változó nem integernek van deklarálva?
én sosem szerettem az adat=cells(x,y) megadást, mert ez jelentheti magát a cellát, mint objektumot. (tudom, elvileg a .value a default tulajdonság, de akkor is)
szóval én ezzel kezdeném, de nem biztos, hogy ez a hiba forrása:
dim adat as string
ill.
adat=cells(x,y).value
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50