-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Fferi50 #51008 üzenetére
Ismét köszönöm a segítséget.
Minden nap tanul az ember.
A másolandó soron nem egymás alatt vannak. Kigyűjtöm függvénnyel azokat a sorokat, amik kellenek nekem, és ezeket a sor számokat fogom berakni az Akt_sor változóban
Apropó, még egy kérdés. Olvasgattam, hogy a VBA a dinamikus tömböket nem szereti és valami más trükk van a használatára. Próbáltam is a Dim Sorazonositok As New List(Of Integer) kifejezéssel megnyitni a tömböt, amibe bepakolnám az azonosítókat, de nem tetszik neki.
Most csináltam egy statikus tömböt és oda rakom fel a forrás fájl megnyitása után a szükséges azonosítókat (a szükséges sorazonosítókat minden forrás fájl, saját maga kalkulálja egy elrejtett munkalapon. 35 ilyen betöntő fájl van, amit a kollégák töltögetnek az ügyviteli rendben.
Igen, tudom hogy mennyivel jobb lenne célszoftverrel, de az nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Horgász topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged