Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Szia!
Köszönöm, azt gondolom, hogy értem.
(jó cucc)Viszont az index nem akarja kibontani csak az első oszlopot, nem tudom rávenni, hogy az összes, eredeti tömbben lévő összes oszlopot megadja. (sőt, nem tudom az általad mutatott {1,3} trükkel sem rávenni, hogy több oszlopot adjon vissza. Utóbbi esetben egymás alá sorolja a különböző oszlop elemeit, ahogy a sequence kijelölte a cél tömbböt. Ugyanakkor a a sequence-ben megadom az oszlopoknak a számát, akkor vízszintesen kezdi feltölteni a sequence tartományát az eredeti tömb első oszlopának adataival, amíg az a szűrő eredmény vektorában talál adatot, a tömb többi elemére HIV hibád ad.
-
föccer
nagyúr
Imádom a natív tömbfüggvényeket. Eddig az INDEX-et csak 1 bizonyos elem kiszedésére alkalmaztam (tipikusan HOL.VAN-al beágyzva), de asszem értem, hogy hogy működik. A lényege, hogy a SORSZÁMLISTA megnyit egy tömböt (példában 5 sor). Ezzel az INDEX-nek a sorszámára nem 1 bizonyos értéket adok, hanem egy üres tömbböt, ahová ő úgy érzi, hogy mindent bele kell pakolnia, ami csak belefér.
Jelen esetben a sorszámlista az útszéli lotyó, ki szétrakja, míg az index a kuncsaft, aki addig tölti, amíg meg nem telik

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Bluetooth hangszórók
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(jó cucc)
Fferi50