Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Szia!
Köszönöm, azt gondolom, hogy értem.
(jó cucc)Viszont az index nem akarja kibontani csak az első oszlopot, nem tudom rávenni, hogy az összes, eredeti tömbben lévő összes oszlopot megadja. (sőt, nem tudom az általad mutatott {1,3} trükkel sem rávenni, hogy több oszlopot adjon vissza. Utóbbi esetben egymás alá sorolja a különböző oszlop elemeit, ahogy a sequence kijelölte a cél tömbböt. Ugyanakkor a a sequence-ben megadom az oszlopoknak a számát, akkor vízszintesen kezdi feltölteni a sequence tartományát az eredeti tömb első oszlopának adataival, amíg az a szűrő eredmény vektorában talál adatot, a tömb többi elemére HIV hibád ad.
-
föccer
nagyúr
Imádom a natív tömbfüggvényeket. Eddig az INDEX-et csak 1 bizonyos elem kiszedésére alkalmaztam (tipikusan HOL.VAN-al beágyzva), de asszem értem, hogy hogy működik. A lényege, hogy a SORSZÁMLISTA megnyit egy tömböt (példában 5 sor). Ezzel az INDEX-nek a sorszámára nem 1 bizonyos értéket adok, hanem egy üres tömbböt, ahová ő úgy érzi, hogy mindent bele kell pakolnia, ami csak belefér.
Jelen esetben a sorszámlista az útszéli lotyó, ki szétrakja, míg az index a kuncsaft, aki addig tölti, amíg meg nem telik

Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(jó cucc)
Fferi50