Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nos ha jól veszem ki szavaidból, akkor adott egy angol OS + angol Office(ami hibátlanul müködik) ill egy magyar OS + angol Office(amiben meg nem látod a KÓD MEGJELENÍTÉSE menűt?
Ha így van, akkor a hibát okozhatja a nyelvi eltérés. [link]
Ilyennel még nem találkoztam, da hasonlóval igen, amikor angol x64 XP-m volt, erre raktam fel a magyar 2003 Office-t, nekem az Outlokkban a fájlmenü IMPORTÁLÁS-EXPORTÁLÁS menűi váltak elérhetettlenné. Talán próbáld meg az OS területi beállításait angolra állítani vagy (ha lehetséges) a Office csomag nyelvi beállításait magyarra rakni.Esetleg(bár nem írtad hogy 2000, 2003, 2007 verziójú a csomag) próbáld alaphelyzetre állítani az eszköztárat, hátha csak ezért nem látszik...
(2003 excelben ESZKÖZÖK/TESTRESZABÁS/ALAPHELYZET)Remélem segít valamit, amit írtam.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50