-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing
üzenetére
Szia!
A "szépség" arra épít, hogy egyedi "azonosítók" vannak...Ami cégnevek esetében eléggé kézenfekvőnek tűnik, hiszen miért is vinném fel kétszer ugyanazt az ügyfelet - ha több telephelye és cime van, akkor hozzáteszem a telephelyét pl.
A dátumokkal kicsit más a helyzet, hiszen események történhetnek azonos napokon bőven. Meg lehet próbálni a ha függvénnyel megnézni, hogy az eredmény egyezik-e az előző értékkel, de ekkor szerintem nem +1 a hozzáadnivaló, hanem az új találat helye.
Másrészt az első oszloppal (igen - nem) szabályozni tudod a kiválasztást szerintem.Bocsi, most nem néztem meg a gyakorlatban, csak elméletileg futottam egy kört - lehet, hogy hibás következtetésre jutottam.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Star Wars rajongók
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50