Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ezt nem hiszem el

Megcsinálom a kódot a fül aktiválásához, ami működik is úgy ahogy kell (bár így persze rugalmatlan a kezelés, de legalább frissen mutatja az adatokat)
Ezután nekiálltam egy ellenőrzést belevinni a kimutatási táblába, hogy egyetlen sor se maradjon ki az összegzésekből.
Ezt is sikerült abszolválnom. Saját magam ill. az ellenőrzési folyamat kontrolljához a fejlesztés idejére beiktattam egy fül aktiválás nélküli színezett cella összeadást. Gondoltam majd manuálisan frissíttetem a tartalmát a kontrollhoz.
Viszont csak nézem, hogy folyamatosan jó értékek szerepelnek ebben a kontroll cellában.

Nekiálltam kutakodni mi is okozhatja ezt, de bevallom őszintén, hogy nem igazán jöttem rá.
Ekkor beiktattam egy a problémamegoldást elindító függvénylekérési csoportot és meglepően tapasztaltam, hogy ezek is frissülnek szépen, ahogy kell.Mivel nem tudtam mire vélni a dolgot kiszedtem a fül aktiválásakor lefutó kódot, hogy lássam mi is történik. Mondanom sem kell, hogy azóta is frissül rendesen minden egyes cella.

Legyen szíves valaki világosítson fel miért is kellett két napot azzal töltenem, hogy megoldjak egy olyan problémát, ami a jelek szerint nem is kellett volna, hogy probléma legyen

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50