Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
tomi_x
üzenetére
Jó eséllyel rengeteg számítás, tömbképlet, és implicit képlet van benne (indirekt, index pl). Ezek baromira meg tudják nyújtani a számítás menetét.
Én az ilyen problémákat úgy szoktam kezelni, hogy felmakrózom az elemzési feladatokat (pörgetem a paramétereket, az eredményeket kimentem egy temp munkalapra). Elindítom este és reggelre szépen megcsinál mindent.
Ha nagyon összetett és nagyon nagy számú számítást kell végezni, azzal nem lehet nagyon mit csinálni. Vagy optimalizálod a műveletek számát, vagy erősebb vasat kérsz a főnöktől.
Én így kaptam egyedülégént a hazai cégcsoportban 64 bites office-t. Mindenki csak 32 biteset kap.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50