Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu ray írás és írási hiba
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flatline#2
tag
Sziasztok.
Tudtok esetleg ajánlani kezdő excel tanfolyamot?
Már persze kerestem Google segítségével, de hátha van valakinek tapasztalata, hogy melyik jobb, hasznosabb. Nem arról van szó, hogy nem láttam még excelt, de az alapabb függvényeket és azok egymába ágyazását, fkeres, ha, xkeres stb jó lenne elsajátítani.
Vagy erre elég egy alap pár órás oktató videó is ami van youtubeon?
Találtam udemy-s anyagokat, de elsősorban magyarul lenne jó. Nem azért mert gondom van az angollal, hanem mert a függvények is angol nyelven vannak, de nekem magyar nyelven kellene használni.
Köszi előre is ha tudtok ilyet ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50