- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy kis problémám, amire nem jövök rá, vkerestől kezdve próbálkoztam amivel tudtam, de nem akarja az igazat: link a táblához: [link]
Szóval a Lista fülön vannak egymás alatt ömlesztve az emberek egyedi kóddal a nevük mögött, alatta pedig az eladott cuccok, amik neve fix, legalábbis első szó utána pedig változhat, nincs fix sormennyiség az adott név alatt, lehet 5, de lehet 20 is, és egyből rá következik a következő.
Az eredmény fülön első oszlop a név kóddal, mögötte pedig az azonos kezdéssel a termékek mennyiségének az összege.
Remélem érthető voltam
KösziP4
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50