Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fish
csendes tag
Hello! Készítek egy táblát, nem csak saját használatra. A gondom azzal van, hogy a sorba rendezéseknél csak addig mozognak együtt az adatsorok, amíg valamelyik cellára kattintva indítod a rendezést. Ha az oszlopfőre kattintva kijelölöd az oszlopot, csak annak a tartalmát rendezi és így elválasztja az összetartozó adatsort. A leendő felhasználó ugyan nem akarja majd, de előbb-utóbb mégis ezt fogja csinálni, szépen összekavarva az adatokat, és persze észre sem veszi majd. Ha elmagyarázom neki hogyan rendezzen sorba, akkor valószínűleg inkább előbb, mint utóbb követi el a bakit és jön panaszkodni.

A kérdésem, hogyan oldható meg, hogy az igen tisztelt felhasználó is életben maradjon, és én se kerüljek börtönbe, pontosabban fogalmazva: hogyan tudom rögzíteni a sorokat(egymáshoz társítani az egy sorban lévő adatokat) úgy, hogy trükkös kijelölésekkel és sorba rendezésekkel ne válassza el az összetartozó adatokat?
Tudom, nagyon hülye a kérdés...Én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50