Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok,
Biztos vagyok benne, hogy nektek nem lesz akkora kihívás mint nekem de a segítségeteket szeretném kérni mert már el vagyok keseredve, hogy nem tudom megoldani.
A valóságban sok ezer termékről lenne szó de készítettem egy leegyszerüsített példát.Az első táblázatban termékek vannak és az, hogy melyik országban lehet őket eladni. Mint pl a Termek1-nél is látszódik, egy terméket többször is szerepelhet mert több országban is el lehet adni
A másik táblázatban látszódik, hogy egy termékből hány raklap van. Itt nincs ismétlés, minden termék csak 1x szerepel.
INDEX.HOL.VAN-al nem tudom csak simán a raklapot termékhez társítani mert akkor megduplázza a raklapszámot.Amit meg szeretnék kapni:
Az adott országhoz hány raklap tartozik? (valami olyan formában, hogy abból diagramot tudjak készíteni) Az már csak a bónusz ha a termékneveket is mutatja de nem elvárás.Szóval:
RU 5
RO 4
CZ 1
SK 7
stb.Köszönöm szépen!
Fájl: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50