Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok,
Biztos vagyok benne, hogy nektek nem lesz akkora kihívás mint nekem de a segítségeteket szeretném kérni mert már el vagyok keseredve, hogy nem tudom megoldani.
A valóságban sok ezer termékről lenne szó de készítettem egy leegyszerüsített példát.Az első táblázatban termékek vannak és az, hogy melyik országban lehet őket eladni. Mint pl a Termek1-nél is látszódik, egy terméket többször is szerepelhet mert több országban is el lehet adni
A másik táblázatban látszódik, hogy egy termékből hány raklap van. Itt nincs ismétlés, minden termék csak 1x szerepel.
INDEX.HOL.VAN-al nem tudom csak simán a raklapot termékhez társítani mert akkor megduplázza a raklapszámot.Amit meg szeretnék kapni:
Az adott országhoz hány raklap tartozik? (valami olyan formában, hogy abból diagramot tudjak készíteni) Az már csak a bónusz ha a termékneveket is mutatja de nem elvárás.Szóval:
RU 5
RO 4
CZ 1
SK 7
stb.Köszönöm szépen!
Fájl: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Gumi és felni topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- EA Sports WRC '23
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windowsos tablet topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50