Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Elég amatőr kérdésem lenne - de sajnos nem tanultam excel-t - magamtól pedig nem jövök rá a mikéntjére
Egy táblát szeretnék ami kiszámolja a "vászonkép" árát. Ez 2 dologból áll össze. A ráfeszített vászon és a keret árából. Ehhez beadom a szélesség x magasság értéket megmondja mennyi a területe. Eddig ok. A terület értékekhez kellene rendeljek árat (változó) amit eddig kézzel adtam meg a jobb oldali táblázatból. Azt szeretném, h magától vegye onnan az értékeket.
Itt egy kép:A további lépések megvannak.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest