Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Sziasztok!
Lehet, amit kérdezek, azzal egy kicsit nagy fába vágom a fejszém az eddigi Excel ismereteim kapcsán, de a jó pap is holtig tanul, hátha nekem is összejön.
Szóval az egész onnan indult ki, hogy egy új helyre költöztem, ahol a közös-képviselő meglehetősen ósdi módszerrel írja meg a lakáshoz kapcsolódó kiadásaink költségeinek elszámolását. Van neki egy LibreOffice alkalmazása, amelyben minden lakónak van egy doku-ja (gondolom én legalább is), és ezen módosítgatja a havi fogyasztási értékeket, és az ahhoz kapcsolódó költségeket. Hát szerintem ez elég gáz így a 21. században.
Arra gondoltam, hogy ha van egy World dokumentumom (nevezzük Bázisnak), amely tulajdonképpen a közösképviselőének a másolata, és van egy Excel táblám, amelyben soronként rögzíteném a változó adatokat havonta (hidegvíz, melegvíz, fűtés), akkor azon túl, hogy a Levelezés/Címzettek kiválasztása stb. követően az Adatmezők beszúrása után rendben módosulgat minden, azt hogy lehet megoldani, hogy a hidegvíz, melegvíz, fűtés alapértékét megszorozza az Excel, és a Fogyasztott mennyiséget felszorozza a Fizetendő mezőbe? Magyarán ne nekem kelljen minden értéket még pluszban beszorozgatni, hanem ezt elvégezze helyettem a táblázat. Nyilván meg kellene adni az EGY egységnyi értéket valahová, hogy a szorzás elvégezhető legyen, de hová? Megoldható valahogy ez, vagy sem?
Remélem nem fogalmaztam túl zavarosan. Mindenesetre előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- A nap színe: a vörös
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50