Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laciahegyrol
csendes újonc
válasz
Delila_1
üzenetére
Egyik oldalon találtam ezt:
"Az előző értékek megtartásához a változót a Static típusúnak kell definiálni: Static SajatEgesz As Integer."
Ebből gondoltam, hogy mégis van mód, hogy ne kelljen az értéket újra számítással meghatározni. Nálam sehogy nem működik, vagy nem azt csinálja, ami nekem kell.A névadásnak annyi köze van hozzá, hogy az alábbi módszerrel sem kell a munkalap celláiban tárolni az értékeket:
Pl. létrehozol egy hétnapjai tömböt 7 elemmel, a hét napjaival, majd pl. egy fkeres függvény második argumentumába nem kell a munkalapon levő táblát kijelölni, hanem megadod neki, hogy a hétnapjai tömböt használja.Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50