- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Sziasztok!
Van egy excel táblám, melyből készítettem egy kimutatást. A táblázatba folyamatosan töltök adatokat, mely dátumot is tartalmaz. Egyszerre több napnyi adatot is feltöltök, a dátumok nem egymást követően vannak, hanem össze vissza. Az egyik oszlopba ezzel a képlettel a hónapot és a napot szedem ki:
=TNÉV(SZÖVEG(C2;"hh.nn"))
A kimutatás egyik jelentés szűrő eleme ez az oszlop lenne. Viszont az ilyen feltöltések után a dátumok nem egymás után következnek és nem is tudom sehogy sorba rendezni őket. Van erre valami megoldás?.
Így néz ki most:

Hiába törlöm ki a kimutatás jelentésszűrőből ezt az oszlopot és rakom vissza, nincs változás.
Ha egy új kimutatást hozok létre, akkor sorban van, de én a meglévőt szeretném frissíteni.Excel 2007
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Microsoft Edge
- Óra topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50