- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
earthy
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Sziasztok!
Hála Nektek, sikerült beillesztenem a képletet a saját táblázatba is. Miután itt nem az első oszlopba várom eredményül a sor utolsó értéket tartalmazó cellájának tartalmát, így a
=HAHIBA(INDIREKT(CÍM(SOR(J2);HOL.VAN("";J2:JA2;-1)+9));"üres")
képletre írtam át, hogy a 9. oszlop a kimeneti cella, és ezzel bővítettem a vízszintes tartományhosszt is.
Csak még egy kérdés, habár így is tökéletes, azt tapasztaltam, hogy amennyiben kizárólag számokat írok be, úgy figyelmen kívül hagyja a képlet az utolsó cellát, mármint azt amiben számadat található... Egyszerű megoldás, hogy a cellát szöveges tartalmúra formáztam - habár gyanítom ez a barbárabbik módszer...
Mindenesetre köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50