Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Most jövök rá, hogy a te #24020-as példád is tartalmaz hibát (szerintem):
=indirekt("konfig!B2" & "[sample.xlsm]Munka1!definialtnev")Ugyanis a konfig!B2 tartalmát nem indirekten kell értelmezni (hanem csak majd az annak a tartalmából és a még hozzáfűzött szövegből keletkező egészet), ezért szerintem nem kéne köré idézőjel:
=indirekt(konfig!B2&"[sample.xlsm]Munka1!definialtnev")Itt jön viszont, hogy valóban space is van benne, tehát szerintem így kéne:
=INDIREKT("'"&konfig!B5&"[sample.xlsm]Munka1'!B5")
... csakhogy így sem jó

Mellette egy cellában - teszt céljából - a
='\\eleresiut\[sample.xlsm]Munka1'!B5
viszont működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50