- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Canon EOS DSLR topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Valaki meg tudja magyarázni nekem hogy ami a monitoron hajszálvékony szegélynek látszik az a nyomtatásban miért lesz 2-3szor olyan vastag? A4 100%, nincs nagyítás a lapon.
Itt egy kép, leteszteltem hogy nem vagyok hülye és jól látom: a bal oldali vonal a legvékonyabb szegély a jobb oldali meg egy grafikus vonal(alakzat beszúrás) ami ugyan akkorának tűnik a monitoron (0,25pt) nyomtatva meg 2-3szor vastagabb a szegély mint a grafikus vonal. Miért van ez?
Néztem már mindent a nyomtató beállításoknál az excel beállításoknál, kerestem google-el de semmire nem jutottam:

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50