Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulthan
újonc
Sziasztok!
Érdekes problémával találkoztam az excel 13 64bites verziónál. Egy viszonylag egyszerű kereső makro (munkalapról nyomógombbal indítva kb 20-22 sec alatt fut le. Ha viszont az egérkurzor a makró nyomógombja fölött van, vagy leviszem a munkalapfülek fölé, azonnal, azaz kb 2-3 sec alatt lefut. Más, nagyobb makrók esetében is tapasztaltam ezt a "lapfül fölé viszem a kurzort, akkor sokkal gyorsabb" módszert. Ilyenkor villog, meg alakot vált a kurzor, egyébként meg szépen "el van magával". Viszont kb tízszeres futásidő van, ha nem "piszkálom"...
Póbálkoztam screenupdate kikapcsolásával, DoEvents beiktatásával, de nem oldódott meg a probléma.
Tapasztalt valaki ilyet? Esetleg a hiba kiküszöbölésére valami ötlet?
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50