Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Tudod, nekem ez az egész még mindig olyan, mint a zsiráf. Szép, szép, de otthonra nem kéne. Szerencsére a VBS azt csinálja, amit elmagyaráz neki az ember, tehát már nem kell pivot-izélnem. Köszönöm a supportot, kár is rám ennyi időt pazarolni, amikor ennyire nem vagyok nyitott az új dolgok (hogy majd a májkrémszoft megmondja, hogy fog kinézni a táblám) iránt

Pláne hogy az ofisöl online excel support (vagy help vagy mittomén) vonatkozó article-jeiben a példáknál rendre vessző van pontosvessző helyett (pl. [link] - innen ki is másolgattam ezeket egy az egyben, hogy kipróbáljam, egyáltalán működnek-e, mert nem értettem, mit csinálok rosszul) és ELEVE nem működik a kód.Csak a kíváncsiság hajt, amikor újra megkérdezem, de mégis megoldható lett volna ez excel-ül? Tehát le lehet azt írni egy mezőbe függvényekkel, hogy ha a dátum aktuális hó ÉS azonos sorban a szám mezőben mondjuk 4 van mellette, akkor számláló++?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Update 01.09. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50