Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Igen az elején én is csak rohangáltam aztán elkaptak rohadt gyors. Legelső meccsen a Dam pályán rossz fele indultam 30 mp alatt megtaláltak. Az elején sokkal könnyebb a vadászoknak. Nekem mondjuk akkor is a szörny jön be, így nekiálltam a tanulásnak. Vagy 2-3 óra is eltelt mire belejöttem és azt vettem észre, hogy még lvl 3-on is nagyon nehéz vele. Hiába lopakodtam 10 percet beálltak védeni max armor és full élettel is nehéznek éreztem. Olyan 10 szint környékén kezdtem egyre jobb lenni. Végül mellett a Kraken. Na az egy más világ. Egyszer kaptam ki vele. Iszonyat erős. Nagyon jó mobilis, erős távolsági képességekkel. Ha felvettem a creepektől a 100 %skill cdt onnan már esélyük se volt. 3-as szinte nem is kellett fejlődni. Öszességében nekem tetszik de nem olyan könnyű mint gondolná az ember. Alpha állapothoz képest jó. Ne felejtsük el, hogy februárban jön addig meg biztos balanceolnak rajta.
-
Preda
aktív tag
Gondolom mindenki hallott már Evolve-ról. Aktuális információk. Jelenleg alpha teszt állapotban van. Több cikk volt már róla itt a ph-n is. Nem találtam neki topicot ezért gondoltam létrehozom . Biztos van más is akit érdekel.
A másik pedig, hogy kiválasztottak az alpha tesztre és kaptam 4 db steam kódot. Annyi feltételem van, hogy aki elviszi írja be ide a fórumba. Köszi
TWHLH-KRW3I-B6BPZ
TWHMH-D7WB6-QLT9M
TWHMY-XRLZT-D3I8M
TWHPM-0IHM6-GAC8V
Új hozzászólás Aktív témák

- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Filmvilág
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nincs olynan erős gépem, de azért ennél sokkal jobban is mehetne. Közben sokszor olvastam a steam beépített böngészőt és 5-6 óra játék után már volt, hogy néha randomra akadt.