Hirdetés
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bluetooth hangszórók
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem, félreérted. a pizzát én is imádom (főleg D** P*** és egyszer ettem PizzaHut-ost is, úgy emléxem nagyon finom ropogós volt csak kicsit drága)
én az ''ám az ajtót így is ki kell nyitni, ha megjött a futár...'' gondolatra gondoltam, ami az abszolút anti-testmozgásra célozgat
találtam még valamit hivatalos EQ2 fórumon:
''TIP: If you are trying to run the game with Anti-Aliasing on do not turn bloom effects on. All current games that use bloom use the same video buffers that would be used for Anti-Aliasing. Thus, you can only have one or the other, but not both.
By default AA is disabled completely in EQ2.In order to use AA perform the following steps:
Open notepad.
Type in the following line:
r_aa_blit 1
Save this as eq2.ini in your everquest2/ directory.
AA will now work in the game based on your video card control panel preferences.''
FK-el kiemelve az új info. lehet nekem ezért volt a grafikai bug
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest