- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toronyhaz
aktív tag
Én leragadtam 60fps-en játékok terén.Nem is bánom. Mikor moziban meglátom a 24-es elmosott filmeket hányingerem van az első fél órában olyan undorítóan néz ki az egész. Nyilván mozi és mozi között is van különbség. Talán az Arénás gagyi Imax és ha jól emlékszem a lézeres 4k mozik a nálunk elérhető legjobbak.
-
Zotya84
őstag
De, zavar. A Hobbit jött ki anno azt hiszem 48fps-sel moziba. Ott is voltak olyan kameramozgások, ahol idegesítően szaggatott a moziban. Monitoron nem volt annyira vészes a méret miatt.
Ahogy egész életemben láttam a neon 50Hz-es villogását, és rohadt módon fájt is tőle a fejem, úgy sajnos ezt is látom. Ennek ellenére el tudom viselni a 60fps a 60Hz-s monitoron, mert amikor vettem, ez volt megfizethető számomra. És zavar, bár hozzászoktam, de nem annyira, hogy soxázezret adjak egy olyan monitorért, aminek most látom értelmét a jelenlegi helyett...
Viszont a társaságból volt, akinek nem tűnt fel a 48fps mellett a szaggatás sem, sőt a normál moziban sem veszi észre a szaggatását a képnek. -
Reggie0
félisten
De zavar. Eletlen elmosott szar az osszes. HFR filmek kepminosege klasszisokkal jobb. Sajnos a filmipar nem erdekelt a HFR-ben, mert sokkal dragabb effektezni. Ugyanezert nyirtak ki a 3D-t is a sok konvertalt ocskasaggal.
Helyette ravagjak a mesterseges "grizt", hogy nehogy eszrevedd a sok zajban, hogy amugy is szar a minoseg, majd ezt becsomagoljak a "mozis elmeny" szovegbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megvan a legújabb VGA meg a bivalyerős proci, de mégis néha szaggat a játék? Elmagyarázzuk a jelenség okát, és azt is, hogy miként tehetsz ellene!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest