Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1142 üzenetére
Persze ez világos, nem is reklamálok, hogy adják vissz a pénzem, amennyit játszottam eddig vele azt nagyons szerettem, cseppet sem bántam meg. Csak épp csalódott állapotban vagyok egy ideje, nem tetszik az össze vissza kommunikációjuk meg a priorizálásuk. De még reménykedem hátha next wipe. Azzal amúgy egyetértek, hogy nem nagyon kedvem más shooterrel játszani amióta tarkovval találkoztam, az hogy ez egyedi és rohadt jó a koncepció és a harc mechanikái azt nem vitatom egy percig sem (kivétel az ergóhoz kötött egér sense, az baromság).
Most épp az új COD:MW-be beletoltam multiba 15 órát (adták a vga mellé) és nem esett rosszul, utóljára a régi MW-vel játszottam, azt akkor szerettem. Olyan dolgokat azért tudtam értékelni, hogy ha belenézek egy 4x-be akkor nem esik be az fps pl
De 100 órákat biztos nem fogok beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest