- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
Hirdetés:
Törölt hirdetésimre50 értékelést adott enightlp számára:
Minden a megbeszéltek történt ajánlom.
enightlp értékelést adott imre50 számára:
Találkoztam már barátságosabb, empatikusabb eladóval, ettől függetlenül az átvétel rendben zajlott. A közvetlen személyes átvétel kb 200 km távolság miatt nem volt kivitelezhető, így a Szolnokon élő rokonomat kértem meg, aki sajnos elsőre nem a megfelelő Coop-hoz ment. Már a telefonos egyeztetés során is mogorva volt az eladó, melyet a személyes találkozó csak tetézett, pedig kb 2-3 percről volt szó. Megoldást jelent ilyen esetben a pontos cím megadása, a félreértések elkerülése érdekében.
Aktív témák
-
enightlp
újonc
A telefonos beszélgetést sem jellemezném túl barátságosnak, lényegtelen végül is már. Pontosan, az 5 másodperc az teljesen jellemzi is az esetet, kezébe lett nyomva a kártya, a pénzt elvetted, majd egy ez a Bajcsy coop megjegyzéssel távoztál. Szegény, azt se tudta, mi van. Kártya nálam, pénz nálad. A vásárlás megtörtént. Részletkérdés, ki hogy éli meg.
-
imre50
csendes tag
Köszönöm a jellemzést de nem igaz mert nem találkoztunk. Nem hiszem, hogy barátságtalan és mogorva lettem volna. A rokonnal kb öt másodpercre találkoztam nem gondolom, hogy ennyi idő alatt meglehet itélni bárkit.A cím Bajcsy Coop volt azaz megvolt beszélve, és türelmesen vártam,
hogy odaérjen.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- DUNE médialejátszók topicja
- Opel topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest