Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aktív tag

válasz Crus #153123 üzenetére

Na ebből a felsorolásból egyedül a FC 3 nem ment végig, azt legutóbb tavaly toltam kb. 2-3 órát, addig nem nyűglődött, de eluntam ott és volt jobb, szóval ok, elhiszem, hogy ezekkel a kőkori csodákkal nem jó.

De hát nem vettél tavaly FC6-ot is? Vagy az előtte volt? Nem pálcát török, én is vettem AC: Odyssey-t, pedig már vagy 10 éve leragadtam a Revelationsben, és még az AC2-t is eluntam.

Kritikai fogadtatással kapcsolatban, aminek nagyjából néztem ott 7-7.5 alatt nem volt. Na most egy ennyit kapott cím, azért minden csak szŐr. Alapvetően nagy elvárásom nincs, legyen némi normális akció, gunplay, meg valami okaaay sztori.

Pedig Metacriticen csak Xbox One-on került átlagban 7 pont fölé, márpedig arra a platformra jött a legkevesebb rivjú. Nagy névnél ez rosszat szokott jelenteni.

A gunplay alapvetően rendben lenne, a nyílt világ legalább lehetőségekkel is jár, drónozni is lehet/kell, ha a fedezékrendszer és a bugok nem ölik meg nálad, akkor az rendben lehet. A sztori viszont már valami közben elfelejted érdektelenség, de ha valami random drogkartellevadászós háttér kell, arra megteheti, csak ne azért ölj bele 100 órát! :)

Új hozzászólás Aktív témák