Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TBT

addikt

válasz _drk #147149 üzenetére

Szerintem itt a PS5 Pro árazásával komoly gondok vannak. 800 euró - 320 000 Ft, de ez csak annyi adóval, amennyi Németországban van (nyilván a Sony nem a magyar 27%-os áfát vette alapul), ott 19%. Nálunk 27%. Itt már van egy 8%-os drágulás. Így a magyar bolti ár alsó hangon is 345600 Ft. Viszont ez még csak a natúr váltás, egyik cég és bank sem középárfolyamon váltja a pénzt (hanem jóval magasabban). És a bolti haszonkulcsról (5-15%) még nem is beszéltem. Alsó hangon lesz idehaza 350 000 Ft az a konzol. Amihez a hivatalos Sony állvány 15 000 Ft, a lemezes meghajtó pedig 50-60 000 Ft (már ahol be tudod még szerezni). Lesz itt majd hidegzuhany sokaknak, amikor 26-án kikerülnek az árak és az előrendelési lehetőség elérhetővé válik. 320-ból ez nem fog megállni, idehaza biztosan nem.
    Összesen 415 000 Ft. Brutális, főleg annak fényében, hogy én 2021. júniusában 185 000 Ft-ért vettem a lemezes PS5 gépemet az egyik hazai Media Marktban. 230 000 Ft-os felárat egy félgenerációs ugrás nekem nem ér. De mivel a vételáron, illetve már 150 000 Ft-ért sem lehet eladni a PS5-öt, inkább csak 120 000 Forintért így még 295-300 000 Ft-ot kellene ráfizetnem, ha Pro modellt szeretnék. Ez nagyon ésszerűtlen döntés lenne.

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

• Crus

őstag

válasz _drk #147149 üzenetére

Nyugodtan lehet a 2nd piacról is procit nézegetni, garos VGA-t, ramokat meg főleg. Úgy még kisebb az olló.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák