- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Projektor topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz Dilikutya #134831 üzenetére
Hát nálam sztori szempontjából a telltale féle walking dead első évada a kedvencem, bár ugye az nem igazi játék.
A Dying Light is egész jó volt, bár azt a végére kicsit untam. Szerencsére nem hosszú játék. Univerzumilag pedig egyértelműen a resident evil visz mindent.
Egy időben amïgy tényleg túlzásba lett víve a zombi téma. Amikor volt a cod zombimod, a dayz, a h1z1, meg szerintem még volt vagy 4 másik valami, amit azóta elfelejtettem.
A days gone-nál a "tucat" szót is úgy értettem, hogy ránézésre semmi újat nem tud felhozni (már nem is nagyon lehet), ami a játékmenetet illeti. Persze, ebben tévedhetek is.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #134831 üzenetére
Eleve szeretem a túlélőjátékokat és a State of Decay koncepciója tetszett is, de félrement valahol, fejlesztéseket, építéseket valós időhöz kötöttek, fura volt. A második rész még egy jó leárazásra vár. Videók alapján a Days Gone elég scriptelt/lineáris játéknak tűnik.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest