- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Ezekkel a szoftverekkel lehet gond a Nintendo Switch 2-n
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz tomsolo #104305 üzenetére
Nem csodálom, hogy mindenki ilyen review-t ír hozzá.
Anno néhány Tf2-es kulcsért beszereztem a Trailblazer packot a játékhoz. Nem tűnt rossznak, néhány "apróbb" hiba volt, ami nem tetszett:
- Amint a kiválasztott területeden több építőelemet is leraktál, azon a területen az FPS akár a negyedére is visszaesett
- Más játékosok ki- és bejárkálhattak a telkeden vagy megépített épületeidben (ha elfelejtetted privátra állítani a ládát, amibe a tárgyaidat pakoltad, akkor meg vitték is mindet )
- Amire sok review is utal: a játékot nagyon sok ideje nem fejlesztik. Petíciót kezdeményeztek egyesek, hogy visszaszerezzék a pénzüket, van aki teljes áron vette a Trailblazer pack-ot. Lehúzásnak tűnt az egész, pedig az eleje szépen indult...Ha ennyire tetszik, érdemes ezeket a kommenteket is elolvasni.
Bár a játékkal már nem játszok, visszatérő vendég vagyok ide, ha egy jót akarok nevetni.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #104278 üzenetére
Hosszabb cikk erről a Eurogamer-en.
"I believe it's important for gay games to be present and visible on a major video game platform like Steam"
Szerintem meg NEM!
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #104210 üzenetére
Nincs semmi gond azzal a Humbli E3 Bundlival. Nagy rakás MMO beetetés mellett azért ott figyel egy Psychonauts, egy Mountain(PC-re talán erős, de droidra is adják, digitális képkeretként elmegy), 5 dollár Amazon pénz a szerencséseknek, Ghost in the Shell kulcs, a 4 dolláros csomagban pedig ott figyel a Grey Goo összDLCs kiadása, ami márciusban még 12 dollárért ment a Jumbo 6 Humbliban.
Lackó: Az GoG.com XP vadászat már első nap is ment, ha minden ingyenes dolgot megcsináltál(beleértve a reklámozásukat cuciális médián), akkor löknek neked egy Spelunky-t vásárlás nélkül a végén, de a többihez már vásárolni kell(minusz a community kattintgatás): 15 dollár után Gabriel Knight, 30 dollár után Dreamfall Chapters jár ingyen.
Aranyos ez, de mintha a GoG-os barátaid 5-6 évvel lemaradtak volna a sátán kutyája Steam után, nem?
eami: /k/arabiner szerint
"This VN features the Zone, waifus, bloodsuckers, sex robots, vodka, and S.T.A.L.K.E.R levels of Russian shit. Also waifus which is what the Zone needs."[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #104239 üzenetére
Kifejezetten Neked - és nem OFF:
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
szami777
addikt
válasz tomsolo #104224 üzenetére
Én most látom csak, játéktermekbe anno rongyosra játszottam őket, szóval ez biztos vétel lesz nálam is.
Csak a tigris meg a szamurájos robot legyen benne.
king meg yosimitsu talán[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
eami
veterán
válasz tomsolo #104224 üzenetére
ha felvettem volna videóra és belinkelem akkor elégedett lettél volna a fogadtatással ?
-
nagyúr
válasz tomsolo #104220 üzenetére
Mondjuk valszeg már minden játékuk meglesz nekem, de végre ő is elkezdték osztogatni a portékájuk ingyen... Remélem utána is marad majd az "on the house" program náluk is végleg. 😁
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Frod
addikt
válasz tomsolo #104179 üzenetére
De a kezdeti érv biztos hogy ez volt, csak aztán beütött a valóság, hogy jééé nem tudják feltörni, tehát többen megveszik, tehát többet tudunk kaszálni, és ezért még emeltek is árat.
(EA is röhej ezzel hogy nálunk 15k az induló ár itthon. Battlefront-nál úgy voltam vele, hogy biztos a licenc miatt drágább, de már a Mirrors Edge is ennyiért van, gondolom akkor marad is ez a trend)Egyébként amennyire bejött a WD1 a fikatenger közepette is, ez a folytatás pont annyira hagy hidegen.
Do you see the white shadow?
-
djculture
félisten
digitális gold verzió majd lesz dobozos sima 13 ért meg 10 -ért seasson pass, kva digitális mindig aranyár.
De amúgy ubisoft az se igaz amire épp gondolnak, csoda hogy idén az aktuális nyavaja AC-t nem adták ki. Legutolsó kettő annyira megbukott hogy már egy évet pihentetik.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Kb. 96 €. Steam-en eleve "csak" 89,89 € ugyanez.
GMG-n még olcsóbb, 64,99 GDP (kb. 82,35 €). És akinek van, az használhatja rá a -25%-os (egyedi) kupont. Szóval teljesen ésszerűtlen pont a CDG-ben megvenni.
Első részt megvettem elővételben, ezt biztosan nem fogom! Rém gyenge volt mind a forgatókönyv, mind a megvalósítás. A mini játékok voltak jók benne.
[ Szerkesztve ]
-
jo-jo, de ez digitalis instant delivery oreg, nem am valami osszekukazott kinai dvd-tok froccsontott figuraval meg egyeb folosleges dógokkal, amiert sajat labadon kell a helyszinre zarandokolnod...
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tomsolo
addikt
válasz tomsolo #104178 üzenetére
30 ezer forint. Harminezer forint.
Egy novemberben megjelenő játékért. ***
Nem az volt a Denuvo és BSA mellet az egyik legnagyobb érv hogyha mindenki megvásárolná a programokat akkor olcsóbb lenne minden?
***Az elődje annyira nem jött be, hogy még azt az 5 ezer forintot is visszasírom amiért 0 day összekukáztam.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
őstag
-
nagyúr
-
-
micafighter
nagyúr
válasz tomsolo #104141 üzenetére
Pedig a harcrendszer is változik minden új játékban Az új részekkel halad a történet és bővül a játszható karakterlista is. Én is majdnem kb egy gombos püfölés szinten játszok, de ha nézel videókat YT-n vagy kipróbálod az online battle-t, akkor azért látod hogy lehet ezt komolyabban is csinálni. Az új résszel még most ismerkedek, de pl az UNS3-ban kitaláltam én is jó pár kombót amit sokat kellett gyakorolni, és nem volt egyszerü beadni, de annál hatékonyabb és látványosabb volt A játék amugy szerintem úgy tud csak igazán érdekes lenni ha ismered mangából / anime sorozatból / filmből a világot és a karaktereket.
-
micafighter
nagyúr
válasz tomsolo #104133 üzenetére
Azért kéne új fiók mert nincs steam fiókja De most hogy igy mondod, nekem megvan steamen a kérdéses játék, akkor lehet megoldható lenne a játék kipróbálása "családi megosztással" is? Mondjuk ahhoz is kéne egy új fiók igyis-ugyis. Vagy az is müködne ha egyszerüen belépek a gépén a steam fiókomba, és felrakjuk neki a játékot? Nekem otthoni gépemen rajta van a játék de amig próbálgatjuk addig az otthoni gépem úgyis offline.
Nagyon noob kérdések ezek tudom, de egyszerüen nem volt még ilyenekre szükségem, egyetlen gépemen játszok csak, csak azon léptem be eddig a steam fiókomba azt kalap BTW nem fillérbaszás megy, 15k-s játékról van szó, és azért nem mindegy hogy másik boltban pár ezerrel olcsóbb a teljes verzió, mint steamen az alap
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz tomsolo #104070 üzenetére
mármint amit te látsz... ezeket követően volt még 8 játék
mechanikája amúgy egyáltalán nem szar csak más. pl a vibrálás emulálása első baromi hangosnak tűnik, aztán figyeltem hogy az x360 sem halkabb, csak az egyikben hanghullámokkal rezegtet a másik meg egy kis motorral. Anyagminőséget sem mondanám rossznak, de tény hogy mellette az x360 profibbnak tűnik.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #103965 üzenetére
Ugyan jól elkéstem, de azért csak van még 7 óra a Tom Clancy's Sztím szélből
Ubisoft mostanában erősen szedegeti le a játékait Sztímről, tessék odafigyelni mi kellene még tőlük, ne utólag legyen sírás. Épp a napokban lett purchase diabled a World in Conflict Complete(mint a Soviet Assault, de azt régen beleolvasztották az alapjátékba Complete néven), januárban a Blazin Angels 1(és a 2 is egy pár napig) tűnt el, decemberben a RUSE veszett oda valami nyomi lejárt licensz miatt, szeptemberben a HAWX 1-2, előtte a Ghost Recon Adwanced Warfighter 1-2 kozmált le.
Ha így haladunk nem lesz semmi Ubicucc a Sztímen az épp aktuális pénzcsinálókon kívül.Electronic Arts meg a másik ami mászik, legutóbb a Sims Medieval lett áratlan, a Pirates and Nobles DLC-t meg elfújta a szél.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #103880 üzenetére
Mármindenféleganéjátékfelkerülthet a STEAM-re
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #103834 üzenetére
Csak annyi hogy ezzel a witcher 3-al ott is elkezdték a hülyéskedést, amcsi ismerös megvette volna nekem fele ennyiért nem lehet régiózárt, nem lehet ajándékozni sem. Szarházi cég lett ez is. Biztos sokkal jobb ha ezek után szrok a fejükre és az ismerös átkülde a fájlokat és játszom. Nem kell nekik a pénz inkább sz@rakodnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #103821 üzenetére
Azt nem tudom(dehogynem ), viszont jó ideje első bundli ahol a stabilan esik a BTA mint a forint árfolyam. Annyira nem lehet rossz, ha ennyire veszik az első tier-t miatta.
na hogy neve is legyen a gyereknek.rovat
1 dollárért
Sacred 3 Gold
Risen
Risen 2 Gold
Saints Row 2
Dead Island GOTYátlag(most 3.15 dollár)
Dead Island: Riptide Complete
Killer is Dead
Saints Row 3 Complete
-75% Dead Island Definitive Edition kupon13 dollárért
Saints Row IV
Risen 3 Titan Lords[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz tomsolo #103720 üzenetére
Hát mert jaú lett. És hihetetlen, de sikerült úgy kiadni egy játékot, hogy egyből jól is fusson.
970-el High beállítások mellett (-DOF, -Motion Blur, -Élmosás) UHD-ban nem igen eseget be 50 fps alá.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #103720 üzenetére
alig kaptam én is az 576-ba ma... Berontottam mint Zrinyi: Megjött már a DOOM. Azt mondja a srác : előrendelted? Nem. Akkor lehet nem jut. Utána jutott mit ad isten csak igy 14 ezer volt, leszarom steam-en 18500 dlc nélkül. Mafia 3 meg a bf1 érdekel amúgy is már csak ebben az évben többi próba verzió lesz.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #103688 üzenetére
Kezdve azzal, hogy itt látszik az arc, nem széles a válluk... és a többi.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #103679 üzenetére
Nagyon hangulatkeltő a vigyijó - elkezd viszketni az ember tenyere...
//A videón lévő svédek angolja briliáns.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #103677 üzenetére
Mindig elfelejtem, hogy kinek-mi-a-kedvence...
-
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #103642 üzenetére
Excel-táblámban van, mint várós, csak a Paradox miatt tartok a DLC-tengertől.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #103598 üzenetére
Pedig van, pl hogy megveszed, és elpasszolod/cseréled belőle ami nem kell.
Saját kis szememmel láttam ahogy az ARK Survival Evolved a bundli áránál drágábban ment el trédzen, és Wasteland 2, ami még 20€ alatt se nagyon volt Steamen, meg erősen mínuszba került a fazonnak.(hiszen már a márciusit is lehetett kuponozni)
Nekem kellett volna abból a zingyé Wastelandből, de elqrtam, nem kicsit.szóval a májusi scambli a következőképp néz ki:
Mad Max 50€
Infinifactory 23€
Crawl 10€
JumpJet Rex 10€
Fran Bow 15€
GALAK-Z 10€
Oddworld: New 'n' Tasty 20€
1993 Space Machine 13€Speciel a Max nem nagyon érdekel, de az Oddworld meg a Fran Bow annál inkább. Ha ki tudom hozni nullszaldóra, kapásból spóroltam 2000-2500-at a sztím széles árukhoz képest.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #103535 üzenetére
Nincs kizárva, egyes fejlesztők már üldözési mániában szenvednek.
A hírhedt Derek Smart most azt találta ki, hogy fullba nyomja a kretént(ha ezt lehet nála még fokozni), otthagyja a Steamet, mivel ott a fórumos plebs nem becsüli meg eléggé zsenialitását, és megy tovább egy saját Playfab alapú kliensre.Így ni: "PlayFab is just like Steam, but without the toxicity. It also has a slew of backend tools.
"just like Steam", I mean in terms of social media community management, account auth/entitlement etc. and unlike Steam, where you can get trolled/attacked in the store page, forum, screen shots page, NONE of that can happen on PlayFab since we have complete control of everything; unlike to Steam whereby we have no control over some areas (e.g. store page comments where most of the abuse happens)"
Szóval míg mi itt sírunk, hogy a mocskos fejlesztők elhallgattatnak minden ellenvéleményt, addig mocskos fejlesztői oldalról meg teljes és tökéletes cenzúrára van igény, amit a Steam nem is tud biztosítani..
Egész jól halad a Star Citizen fejlesztés
Van neki viszont Pedro Macedo Camacho féle hegedás főcímzenéje, időnként előveszem és rábuzulok. ^^
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
-
-
Frod
addikt
válasz tomsolo #103543 üzenetére
Pedig de, jön vissza az építkezős vonal. Az alábbi cikkben ejti el a producer.
Kép is van, nyilván várós mert 40K, de első ránézésre ez kiköpött úgy néz ki, mint az 1 (oké, nyilván szebb, de el is telt 12 év). Azért vártam volna egy kicsit nagyobb fejlődést, valami tényleg markáns változást.Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!