- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Ti is kaptatok emailt a War of the Roses-ről? (Paradoxplaza)
Most nézem emailjeim és kaptam egy W.of the Roses kulcsot steamre -
regener
veterán
válasz regener #34354 üzenetére
Mielőtt még valaki írna
Megoldódott. SenorGrande kolléga volt a leggyorsabb és már cseréltünk is.Viszont ha valakit érdekelnek ezek akkor hallgatom mit ajánl privátban:
Shank 2 (kulcs), Bad Rats: the Rats' Revenge (gift), Wizorb (gift).Többet nem offolok mostmár.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Nincs valakinek egy felesleges Binding of Isaac-ja steamre?
Privátban legyen szives rámírni ha van valakinek és tudok ajánlani cserét. -
regener
veterán
Bocsi hogy csak igy de telorol:
http://www.allgamesbeta.com/2013/05/grid-2-special-edition-costs-125000.html
-
regener
veterán
válasz Wizard of Oz #33419 üzenetére
Szerintem nem, jelölés szerint Games For Windows Live-os, mert "DRM: GFW"
-
regener
veterán
válasz Wizard of Oz #32878 üzenetére
Az ARMAII aktiválható Steam-en?
a igen akkor megveszem, a DayZ modot mindig is kiakartam próbálni, igaz még egy kieg kell hozzá de közelebb leszek a célhoz. -
regener
veterán
válasz Zamery #32073 üzenetére
A BF3 Prémium service-t.
Az alapjáték megvan a B2K-al (Limited) ami angol. -
regener
veterán
Kereső nem adta ki, tehát:
Mistery Case Files: Ravenheart
http://www.mostiwant.com/blog/download-mystery-case-files-ravenhearst-full-version-for-free/ -
regener
veterán
Sziasztok,
valakit nem érdekel a Red Orchestra 1?
A Humble Weekly-ből nekem csak a Killing Floor és a RO2 kéne, viszont csak 1,67$-om van paypalon amit átküldenék az illetőnek.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Nem tudom, hogy linkeltétek-e már vagy hogy milyen oldal ez, de jó árak vannak összeszedve: [link]
-
regener
veterán
Kell valakinek Serious Sam 3: BFE -85% steam kupon?
Van 2db-om. -
regener
veterán
Van 1db felesleges Origin 25% couponom, úgysem fogom levásárolni, kell valakinek?
-
regener
veterán
-
regener
veterán
Csak az USA-ban élőknek:
Elvileg 10$ a BF3: GamersGateVertigo18: Odaírtam hogy csak USA és hogy elvileg. Egy angol oldalon írták délben, nemtudom hogy még él-e.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ha valaki szeretné ingyen az Awakening: The Dreamless Castle nevű játékot akkor még elérheti itt: [link]
Kupon kód, hogy ingyenes legyen: MOBFREEAWAKENING
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ezt most találtam, bocsi ha már valaki linkelte: [link]
-Assassin’s Creed 2: Deluxe Edition
-Call of Juarez: Bound in Blood
-Driver 4: Parallel Lines
-Far Cry 2: Fortune´s Edition
-Prince of Persia: Die vergessene Zeit Collectors Edition (The Frogotten Sands gyűjtői kiadás)
-R.U.S.E.
-The Expendables 2
-Tom Clancy’s EndWar
-Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
-Splinter Cell Conviction: Collector´s EditionMind ez
125,50€helyett csak 39,95€.DRM-ről és ilyesmikről nemtudok semmit, sajnos németül nem tudok
-
regener
veterán
A Ghost Recon Advanced Warfighter 2-höz ajánlom felrakni ezt, ha akartok vele játszani: [link]
A Drivers menüpont alól a 32 vagy a 64bitest, mivel enélkül nemengedi elindítani a játékot valami hibával.
Ha felraktad és újra belelépsz a játékba kérni fogja a CD kulcsot, majd ezt ellenőrzi hogy érvényes-e és ha igen akkor indul a játék.
Továbbá amit letölt nem a legfrissebb, amint rákattolsz a multi részre rögtön közli hogy van update.mod: linket javítottam
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest