Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Hobby elektronika
- Micro Four Thirds
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Na végre. Erre vártam. Sztem ha a kérdés az lett volna, hogy érdemes-e ADSL-t (vagy hangversenyzongorát, vagy tökmindegy) akkor azt fikázták volna (mondjuk egy másik társaság, de lehet hogy nem). Na mind1, senkit nem akarok bántani, nem is piszkálódom tovább. Viszont én már sok netkapcsolatot kipróbáltam, és épp ma jön a chello-s csaj szerződést kötni, ugyanis hosszas tudakozódás (meg haveromnál tesztelés) után úgy döntöttem, hogy a chello most nagyon jó (na oké, magyar viszonylatban). Nekem ADSL-em nem volt, de barátnőméknél soxor használtam már, és minden alkalommal 2-3 percenként előfordult, hogy percekre leállt a forgalom, egy-két csomag le, semmi föl (axelero). De lehet, hogy ez egyedi probléma. Chello egyébként ugyanúgy megosztható, csak nem kell dicsekedni vele a szolgáltatónak:)
Aktív témák
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest