- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
Az aprón hirdetett 2 legdrágább hardveremet (400+ ezer Ft) is ilyen friss, 1 napos fiókkal vették meg.
Fizetéssel nem volt gond, az egyik elutalta pénzt, a másik remegett az utánvétért (így alapból 10 ezerrel drágábban adtam, plusz csak a Foxpost költségek elutalása után tettem az automatába. Nem igazán értette meg, hogy csak bankkártyás fizetéssel tudja kivenni a csomagot az automatából, ha átakarnám baxni és egy féltéglát rakok a dobozba akkor is ki kell fizetnie. Utalással viszont 10 rongyot megspórolna, de nem, csak az utánvét játszott mert szerinte az a biztonságos).
Tehát az anyagiakkal nem volt gond, viszont egyik sem volt hajlandó értékelni az adás-vételt.
Kaptam az értesítést, hogy átvette a csomagot, 2-3 nap után ráírtam, hogy minden okés(?) nem akarsz értékelést kezdeményezni stb.
Az egyik azóta sem válaszolt, a másik meg annyit írt, "ok, nem akarok".Nem vagyok ráfeszülve erre az értékelési témára, mivel nem kereskedek, csak a saját feleslegessé vált szirszarjaimat adogatom el. De ha veszem a fáradtságot, hogy egy 200+ ezres videokártyát eladás előtt sűrített levegővel kitakarítok, pamut ronggyal áttörölgetem, izopropil-alkoholos fültisztítóval a venti lapátokat egyesével lepucolom, gyári doboz, gyári antisztatikus zacskó, minden gyári tartozék hiány nélkül, kinyomtatott garancialap, dupla csomagolás - "akkor egy minden rendben ment, köszi" értékelést elvárna az ember..
Szóval én a 2. eset után megfogadtam, hogy 0 értékeléssel rendelkező friss reges emberkéknek soha többet semmit sem adok el
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na ilyen sem volt még velem.Tegnap 3! 0 napos friss reggel rendelkező emberke is bejelentkezett nálam vásárolni.Az...
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest