Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• herion

tag

Az aprón hirdetett 2 legdrágább hardveremet (400+ ezer Ft) is ilyen friss, 1 napos fiókkal vették meg.
    Fizetéssel nem volt gond, az egyik elutalta pénzt, a másik remegett az utánvétért (így alapból 10 ezerrel drágábban adtam, plusz csak a Foxpost költségek elutalása után tettem az automatába. Nem igazán értette meg, hogy csak bankkártyás fizetéssel tudja kivenni a csomagot az automatából, ha átakarnám baxni és egy féltéglát rakok a dobozba akkor is ki kell fizetnie. Utalással viszont 10 rongyot megspórolna, de nem, csak az utánvét játszott mert szerinte az a biztonságos :D).

Tehát az anyagiakkal nem volt gond, viszont egyik sem volt hajlandó értékelni az adás-vételt.
    Kaptam az értesítést, hogy átvette a csomagot, 2-3 nap után ráírtam, hogy minden okés(?) nem akarsz értékelést kezdeményezni stb.
    Az egyik azóta sem válaszolt, a másik meg annyit írt, "ok, nem akarok".

Nem vagyok ráfeszülve erre az értékelési témára, mivel nem kereskedek, csak a saját feleslegessé vált szirszarjaimat adogatom el. De ha veszem a fáradtságot, hogy egy 200+ ezres videokártyát eladás előtt sűrített levegővel kitakarítok, pamut ronggyal áttörölgetem, izopropil-alkoholos fültisztítóval a venti lapátokat egyesével lepucolom, gyári doboz, gyári antisztatikus zacskó, minden gyári tartozék hiány nélkül, kinyomtatott garancialap, dupla csomagolás - "akkor egy minden rendben ment, köszi" értékelést elvárna az ember..

Szóval én a 2. eset után megfogadtam, hogy 0 értékeléssel rendelkező friss reges emberkéknek soha többet semmit sem adok el :DDD

Új hozzászólás Aktív témák