- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
F_Zolee #5050 üzenetére
sx230. Nekem egyszer egy fél órán keresztül szar volt, beszáradás miatt. Legalább 8-szor futtattam a tisztítást, mire jó lett. Ami a legszebb az egészben, hogy a gyári, nyomtatóval vásárolt patronokkal volt ilyen. Azóta mindig utángyártottat vettem, egyszer sem fordult elő.
Ha sikerül helyrehoznod, hetente legalább 1-2 színes képet, nyomtatványt csinálj vele, nekem ez jött be. Azóta sosem volt ilyen gondom. -
Csilla75
csendes tag
válasz
F_Zolee #2496 üzenetére
Köszi a megértést!Egyébként nagyon örültem neki mikor megvettem alig vártam, hogy kipróbálhassam.Hát így jártam, pont én fogtam ki azt az 1 hibás darabot( ha csak- jobbik esetben -1 db van belőle) kicsit el ment tőle a kedvem.Annak viszont örülök, hogy a többieké jól működik.Szép napot mindenkinek.Üdv.
-
Feripapi
csendes tag
válasz
F_Zolee #2490 üzenetére
Ha csíkosan nyomtat, akkor a nyomtatófej nincs rendesen feltöltve, némelyik fúvóka nem kap tintát vagy eldugult. A hibát meg kell szüntetni. (olvass vissza, hogy milyen módszerrel?)
Egy a lényeg : Amíg a fúvókaellenőrző mintázat nem tökéletes, addig nem nyomtatunk semmit, főleg fényképet nem! -
lamiki
senior tag
válasz
F_Zolee #2478 üzenetére
Nekem még V5.0-ás patronok vannak benne, a gyári hozzáadott driver van felrakva, és nem engedem frissíteni neki a drivert semmiképpen. Nem cserélgetem benne a patronokat, hanem a működőt töltöm meg pár Ft-os költséggel, ennyi.
Újabb patronokkal nem próbáltam, és nem is fogom amíg a régi működik tökéletesen. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a legújabb drivert rakják fel, onnantól jönnek a gondok, azután már csak a legújabb patronokat fogadja el, vagy még azt sem. Próbálgatni kell melyik márkát fogadja el, jobbat nem tudok mondani, lehet valamelyiket elfogadja. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
F_Zolee #2478 üzenetére
Olvasgattam a fórumot mivel nem tolongtok. Valakinél a Qprint márka bejött. Na meg azt is láttam, hogy a legfrissebb driver miatt van ez a jelenség.
Hát én is pont azt tettem fel, vagyis a gyári lemezen találhatónál frissebbet, mert nem volt kedvem előkotorni a lemezt.
Akkor most jöhet egy kis vadászat, hogy hol találok olyan patronokat. Nincs kedvem 9k-t adni eredeti patronokért.
-
lamiki
senior tag
válasz
F_Zolee #1053 üzenetére
A gyárit nem lehet keverni az után gyártottal, mert a chipet letiltja a nyomtató, és dobhatod ki a patront, nem fogja felismerni többet..
Ki kell cserélni az összest egyszerre után gyártottra, és ezután cserélhetsz később egyesével, használhatsz más márkájú patront is, ami V5.0 V5.1 vagy újabb verziójú, ill. ha 2009. március vagy május után gyártották (a kettő közül valamelyik) akkor meg van az esélye , hogy csak a V6.0-ás patron jó a nyomtatódhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest