Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítójától
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuzZzer
tag
Értem én, szerintem felesleges a mirror, pláne ha NASként is használod. Linkeltem a külsővinyót, ami szerintem egy remek backup lehetőség. Nem csak képeket lehet lementeni hanem csinálsz syncronizációs mappát, backupolhatod rá az oprendszert amivel egy régebbi állapotba tudod visszarakni, system restorepontok meg olyanok amilyenek és neked meg lesznek tükörben raid esetén. Illetve én feleslegesnek tartom a lényegtelen netről letöltött videók duplatárolását. Úgy is a te döntésed, én csakfelvetettem a biztonság másik lehetőségét a mirror helyett(ami szerintem helypazarlás otthoni környezetben). Abban az esetben ha vmilyen servicet futtatsz ami nem állhat meg amíg nem hozod rendbe a backupot akkor szerintem van értelme a mirrornak, de ebben az esetben egy rendundás tápnak is lenne értelme.
-
-
LuzZzer
tag
válasz
Digger #25646 üzenetére
A 3D lényege hogy a képek el vannak csúszva egymástól
. A viccet félretéve szerintem nekem is volt hasonló problémám a TV nem "feszítette" ki a képet rendesen. Nézd meg hogy a TV-mire van állítva, ha jól emlékszem én originalon hagytam és windows driverből kihúztam a képet a szélekig.
-
LuzZzer
tag
válasz
dabadab #25621 üzenetére
Azért ez egy 80+-os tápegység. Azaz még a legkisebb terhelés mellett is legalább 80% a hatásfoka, szóval a kettővel osztás egy kicsit túlzás, ahogy én azt mondom hogy 100W loadon. Méretezésnél meg legalább egy 120 de inkább 150W-os tápegységet tennék egy ilyen 65W tdps APU alá.
-
LuzZzer
tag
válasz
szabi__memo #25585 üzenetére
Igen a gép ne legyen akadálya. Úgy érzem megvárom A8-7600-at az tűnik a legjobb választásnak. Viszont az is megeszik vagy 100Wot loadon. Azért kicsit fúrja az oldalamat aza 10W TDPs mobilprocis cucc. Mondjuk egy satakártyával remek kis 4bayes NAS-t lehet belőle varázsolni amivel talán még lejátszani is lehet pár filmet. A picoPSU még mindig érdekel hogy honnan szoktátok beszerezni.
-
LuzZzer
tag
Sziasztok!
Régóta van egy HTPCm és most tervezem lecserélni. A minap akadtam erre a kis csodára.
GA-J1800N-D2H nem drága (ipon 19e) vkinek van tapasztalata vele? Egy butított HD4000 van elvileg benne. Aztán tovább gondoltam hogy ott a jó kis PCI-E x1 oda lehetne tenni vmi ilyesmit [link] (amazon 20e). Rajtam kívül vki lát benne fantáziát?
Belefutottam én is Intel-nvida csodálatos hatásaiba, viszont a problémám az APUs megoldásokkal a fogyasztás. PicoPSU-t tervezek és ott egy jól méretezett tápnak bizony megkérik az árát, vagy estleg tudtok vmi olcsó helyet ahol lehet kapni 150Wos PicoPSU-t AC adapterrel?
Válaszokat előre is köszi! -
LuzZzer
tag
válasz
tendetiti #13055 üzenetére
Ha okos a TV-d akkor az is egy megoldás lehet, hogy a gépből HDMI-n direktbe megy a TV-be, és a TV-ből optikán a hang az erölködőbe. Nagymozizásnál meg leveszed a TV hangját hogy csak az erölködő szóljon. Illetve az asszonyt updateled a summer 1.2.1 patchel hogy elboldoguljon az erölködővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest