Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuzZzer
tag
Értem én, szerintem felesleges a mirror, pláne ha NASként is használod. Linkeltem a külsővinyót, ami szerintem egy remek backup lehetőség. Nem csak képeket lehet lementeni hanem csinálsz syncronizációs mappát, backupolhatod rá az oprendszert amivel egy régebbi állapotba tudod visszarakni, system restorepontok meg olyanok amilyenek és neked meg lesznek tükörben raid esetén. Illetve én feleslegesnek tartom a lényegtelen netről letöltött videók duplatárolását. Úgy is a te döntésed, én csakfelvetettem a biztonság másik lehetőségét a mirror helyett(ami szerintem helypazarlás otthoni környezetben). Abban az esetben ha vmilyen servicet futtatsz ami nem állhat meg amíg nem hozod rendbe a backupot akkor szerintem van értelme a mirrornak, de ebben az esetben egy rendundás tápnak is lenne értelme.
Az élet szép, a világ rossz!
-
LuzZzer
tag
Szerintem fénykép biztonsági mentésre felesleges a mirror. Egy csomó backup szoftver létezik és nem kell duplikálni mindent feleslegesen. Tolhatod NASra vagy külső drivera is. Pl. [link] ehhez kapsz szoftvert is. És akkor kb. bármilyen lapod lehet.
-
LuzZzer
tag
válasz Digger #25646 üzenetére
A 3D lényege hogy a képek el vannak csúszva egymástól . A viccet félretéve szerintem nekem is volt hasonló problémám a TV nem "feszítette" ki a képet rendesen. Nézd meg hogy a TV-mire van állítva, ha jól emlékszem én originalon hagytam és windows driverből kihúztam a képet a szélekig.
-
LuzZzer
tag
válasz dabadab #25621 üzenetére
Azért ez egy 80+-os tápegység. Azaz még a legkisebb terhelés mellett is legalább 80% a hatásfoka, szóval a kettővel osztás egy kicsit túlzás, ahogy én azt mondom hogy 100W loadon. Méretezésnél meg legalább egy 120 de inkább 150W-os tápegységet tennék egy ilyen 65W tdps APU alá.
-
-
LuzZzer
tag
válasz szabi__memo #25585 üzenetére
Igen a gép ne legyen akadálya. Úgy érzem megvárom A8-7600-at az tűnik a legjobb választásnak. Viszont az is megeszik vagy 100Wot loadon. Azért kicsit fúrja az oldalamat aza 10W TDPs mobilprocis cucc. Mondjuk egy satakártyával remek kis 4bayes NAS-t lehet belőle varázsolni amivel talán még lejátszani is lehet pár filmet. A picoPSU még mindig érdekel hogy honnan szoktátok beszerezni.
-
LuzZzer
tag
Sziasztok!
Régóta van egy HTPCm és most tervezem lecserélni. A minap akadtam erre a kis csodára.
GA-J1800N-D2H nem drága (ipon 19e) vkinek van tapasztalata vele? Egy butított HD4000 van elvileg benne. Aztán tovább gondoltam hogy ott a jó kis PCI-E x1 oda lehetne tenni vmi ilyesmit [link] (amazon 20e). Rajtam kívül vki lát benne fantáziát?
Belefutottam én is Intel-nvida csodálatos hatásaiba, viszont a problémám az APUs megoldásokkal a fogyasztás. PicoPSU-t tervezek és ott egy jól méretezett tápnak bizony megkérik az árát, vagy estleg tudtok vmi olcsó helyet ahol lehet kapni 150Wos PicoPSU-t AC adapterrel?
Válaszokat előre is köszi!Az élet szép, a világ rossz!
-
LuzZzer
tag
válasz tendetiti #13055 üzenetére
Ha okos a TV-d akkor az is egy megoldás lehet, hogy a gépből HDMI-n direktbe megy a TV-be, és a TV-ből optikán a hang az erölködőbe. Nagymozizásnál meg leveszed a TV hangját hogy csak az erölködő szóljon. Illetve az asszonyt updateled a summer 1.2.1 patchel hogy elboldoguljon az erölködővel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k