Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avion
csendes tag
válasz korcsi #22532 üzenetére
Ha évad szeds zle alapból mappában van, ha epizódot akkor pedig meg kell adni a letöltés helyét, amire létrehozol egy mappát.
Én pl úgy csinálom, hogy a sorozataimat rss-el szedem le (létrehozok egy kedvencet) és megadom a mappát ahova leszedi. Így mikor kijön az új rész automatán leszedi és bekerül a "videőtékába".
Tehát csak egyszer kell kézzel ügyeskedni/sorozat. -
avion
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata abban, hogy hogyan lehet bekapcsolni a gépet távirányítóval teljesen kikapcsolt állapotból?
asrock a75m-itx alaplapom van amiről olvastam, hogy elvileg tudja ezt a bekapcsolós mókát, ezzel:
[Smart Remote]Megoldható lenne ez logitech harmony távirányítóval?
Előre is köszi a segítséget!
-
avion
csendes tag
válasz Visormail #14523 üzenetére
Én a Renamer-t szoktam használni, sorozatokhoz és filmekhez is.
Ha nincs totál elrontva a sorozatok elnevezése akkor kibogozza.Ja és ami még jó benne sriptelhető is. Amint lejön a torrent automatán elindul a renamer script és átnevezi beteszi az xbmc media könyvtárába...
[ Szerkesztve ]
-
-
avion
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném logitech harmony-val irányítani a HTPC-t. Milyen infra portot érdemes vagy kell vennem hozzá?
Tudtok ajánlani valamit?
Távirányítót is kell vennem hozzá vagy megoldható anélkül is?Köszi!
-
avion
csendes tag
válasz Enszuke #10703 üzenetére
Nekem nincs annyi időm, hogy a te méréseidet pontról pontra megismételjem, csak azért írtam, mert szerintem nem jók az adataid, legalábbis én nem ezt tapasztalom.
Emiatt olyan emberben aki nem használt még ilyen lapot az a kép jöhet le, hogy nem lehet torrent mellett hd filmet nézni, lassú a net stb.Azt én konfigom 43-ban állt meg HDD nélkül. Ezzel az árral nehéz versenyezni....
-
avion
csendes tag
válasz Enszuke #10669 üzenetére
Helló,
a fogyasztási adatokat nem tudok mérni, ezért ahhoz nem tudok hozzászólni..
A Torrent-nél neked nem tudom mit jelent az "aktív" torrent, de nekem 20 torrent mellett amiből 5-öt seedelek összesen 300-320 k-val (ennyi a max) 10% alatt van a terhelés.
Emellettt simán megnéztem full hd-t is akadás nélkül.A firefox:
Ez az adat egyszerűen hihetetlennek tűnt, ezért most kipróbáltam. Mivel csak távolról érem el a gépet ez növelheti az időt:
Teamviewer-en keresztül PH-s htpc topik nyitás firefox-al (első indítás) 6 sec.
Másodszorra 4 sec
nyitott firefox-ban pl brazos topic megnyitása kb 3,5 sec.Ja 2,5" HDD-m van...
Ezek köszönő viszonyban sincsenek a te méréseiddel! Az enyém inkább becslésnek számít, de még így is jobb!
Minden rendben van az alaplapoddal?
-
avion
csendes tag
Mindenkinek megy az xbmc-vel automatikusan a felirat letöltés?
Én sehogy sem találom.... -
avion
csendes tag
Sziasztok,
nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet rávenni az xbmc-t hogy letöltse a feliratokat?
Sehol sem találom -
avion
csendes tag
válasz Salvador20 #10130 üzenetére
hasonló házban neki elfért:
[link]nekem nincs szükségem wifi-re és blutooth-ra, Nem azért akarok ilyet lapot venni, hogy tuningoljam. Ha annyira kellene a teljesítmény akkor 1155-ös i3-at vennék.....
usb3 az Asrock-on is van.
A passzív nekem is tetszene, de most úgy gondolom nem ér 15K-t, amúgy ha húzod akkor is elég a passzív hűtés? Olvastam elég magas hőmérsékleti adatokat terhelés alatt.
[link] -
avion
csendes tag
válasz Salvador20 #10124 üzenetére
-
avion
csendes tag
Helló,
privát torrent, film lejátszás, webserver, proxy, FTP server, dlna server. Kb ennyi.
Nem biztos, hogy kell hozzá ennyi ram, de kb 3000 Ft a különbség a 2GB és a 4GB között....Most leszűkült a kör 2 versenyzőre (teszek alapján jobb az amd):
1. Aus E35M1-I DELUXE
előny: passzív
hátrány: drága
2. ASROCK E350M1
előny: olcsó
hátrány: nem passzívEgyelőre az Asrock áll nyerésre (árkülönbség miatt)...
A ház ez lesz:
LC-1320mi - 75W Mini ITXHa jól olvastam a 2-ik kezeli a az 1333-as ramot is bios update után tehát ez a mem:
KVR1333D3N9/4GVan valakinek tapasztalata a fenti házzal? Olvastam valahol, hogy ki lehet cserélni a gyári ventit pl egy ilyenre és halkabb lesz:
SCYTHE Slip Stream 120mm Slim
Ilyesmit próbált valaki?Köszi!
-
avion
csendes tag
Sziasztok,
HTPC-t szeretnék építeni. A fő szempont, hogy le tudjak játszani avi-t és hd filmeket (1080p) TV-n(hdmi), szeretném zene lejátszónak is használni(5.1), emellett futna rajta torrent is. Játszani nem akarok, wifi nem lényeg.
Ami fontos, hogy a fogyasztás 40w főlé ne menjen és ne is legyen hangos (passzív)Alaplap:
1. Asus E35M1-I Deluxe
egy kicsit erősebb mint az intel és vga is jobb, de nincs táp
kb 43e-46e
2. Asus AT5IONT-I
kb 41e-43e, nincs táp
3. Asus AT5IONT-I Deluxe
kb 54e-57e, beépített tápHa nem beépített táppal veszem akkor mire kell figyelni? Mindenképpen kell vennem "paneltápot" Pico PSU vagy valamit, illetve egy adaptert? Ha a házba van beépített táp akkor is?
Mekkora tápot érdemes bele venni? egy 2,5 HDD lesz csak benne, ODD nem. Egy 60 W-os táp jó lehet? Tudtok javasolni valami házat?Memória:
2 db 2GB-os modult érdemes beletenni vagy 1 db 4GB-osat?Előre is köszi a válaszokat illetve a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest