- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sas55
aktív tag
válasz
fenergie84 #42111 üzenetére
Itt szétnézhetsz legalább nagyjából belőnéd hogy mire is fogod használni. Utána könnyebb segíteni.
-
sas55
aktív tag
válasz
viperabácsi #39670 üzenetére
Ha windows akkor win10 de procinál nem látni az UHD támogatást.
-
sas55
aktív tag
-
sas55
aktív tag
válasz
enricotoxic #38685 üzenetére
Nem értem én ezt a vitát mashol is ajánlanak olcsó meg drága htpc összeállításokat.Tényleg csak felhasználás és igény kérdése. A kérdező meg ha leirná az elképzelését meg a keretet hamarabb tudnátok segiteni.
-
sas55
aktív tag
válasz
ctrlaltdel13 #38494 üzenetére
Milyen igények vannak? ?????
-
sas55
aktív tag
Üdv lehet hifiseknél kellene érdeklődnöm. Olyanra kellene nekem megoldás hogy a tv távját tudjam használni a hangerő emelésére. Jelen pillanatban megoldott mert a soundbar-t be lehetett tanítani ettől valami komolyabb kellene.. Nem akarok 5.1 erősítőt HDMI-vel. 2.0 vagy 2.1 elég lenne de a lényeg a tv távjának kellene kezelni a hangerőt. Nézegetem aktiv studió monitorokat de ezek nem kapcsolnak ki ha nem kapnak jelet. Tanácstalan vagyok. jelenleg a jel útja HTPC--HDMI--TV--optika---Soundbar
-
-
sas55
aktív tag
Üdv jelenleg win7 fut mozigépen 7/24 érdemes a 8-ra vagy a 10-re váltani?
-
sas55
aktív tag
Üdv nem keresgéltem vissza. Az érdekelne hogyan tudom úgy törölni a kodit hogy ne maradjon meg semmilyen beállítás ha ujra rakom. Win7
Köszi -
sas55
aktív tag
Üdv segítséget kérnék össze van rakva a gépem amivel a popcornt váltom. Milyen távot ajánlanátok ami bevált tudom vannak telefonra app-ok de nekem távirányító kellene. mik a lehetőségeim a gugliban elveszek....
Köszönöm -
sas55
aktív tag
Üdv
Olyan ember segítségét kérném akinek win alapokon van htpc-nas combója (kis játék is lenne diablo 3 ) és tudna nekem segíteni hardveres és szoftveres oldalon is és lehet privivel zaklatni(eltévedek a sok leírásban).
Nos akkor még 1 kérdés is 1150 lapra elég-e nekem a pentium proci vagy i3 kell ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Vicces videók
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest