- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Szerintem egyszerűbb lenne az egészet eladni és egy újat építeni.
Elavult processzor, lassú ramok, stb stb. Talán a VGA menthető, de ebben sem vagyok biztos, másrészről pedig felesleges az integrált gpu miatt, akár Intel, akár AMD alapú gépet építesz.
AMD preferált, lap+proci megáll 40ből, ram ízlés szerint 4 v 8giga, hdd... ez egy jó kérdés. A meglévő winchestereiddel az lehet gond, hogy hangosak. Ha külső lemezről játszanál le, akkor elég lehet egy ssd is, vagy ha kell kapacitás is, akkor egy notivinyó. Kevesebbet fogyaszt, halkabb jóval, szóval csak előnye van egy régi, hagyományoshoz képest.
A ház és táp egy eléggé képlékeny kérdéskör, akár barkácsolni is lehet, de vannak házak százezrekért is. Optikai meghajtó egyéni szükséglet/lehetőségek/helybéli adottságok alapján választandó.Ed Parker épített most egy olyan gépet, ami megfelelne (hardveresen) a Te igényeidnek is, Valami A6-os sorozatú proci és A75 chipsetes lap volt benne. Én is gondolkodtam olyanban, 38k volt a kettő normális helyről.
-
-
Peak
addikt
nem tudom hogy jobb-e, nem néztem utána, gondolom majd te összehasonlitod.
házban én a kompaktabb, paneltáposokat ajánlanám, kisebb fogyasztás miatt.
az LC-Power megoldásai nagyon impozánsak és olcsók is!Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest