Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
csupahatos
üzenetére
Szeretnék megkérni valakit, aki a témában járatos, hogy a fenti házzal állítson össze egy komplett HTPC rendszert (mellékelt árakkal), mivel marhára gőzöm sincs az egészről és legalább lenne rálátásom, mégis mi a jó. A cél továbbra is az 1080-as HD filmek lejátszása. köszi
-
kalasnikov
tag
válasz
csupahatos
üzenetére
Én is hasonló fázisban vagyok. Nem tűnik rossznak ez a ház. De ebben tuti van LCD kijelző? Ha nincs, az nálam kizáró ok...
-
quby
őstag
válasz
csupahatos
üzenetére
A saját tapasztalatom az hogy a vezeték nélküli billentyüzetet utálni fogod. Legalábbis én nem tudom hogy hová tegyem ,nagy (akármilyen kicsi is) sok helyet foglal. Sztem egy logitec harmony jó megoldás, az kiváltja a többi távot is. Most erre pályázok. A bill meg legyen ott valahol a tetjén vagy eldugva. Jelenleg egy régi tuner távjával irányitom a gépet (igy nekem 6 db van ugyhogy én nyertem
) és a bill csak akkor van hasznáva ha már "ég a ház" -
chesterboy
tag
válasz
csupahatos
üzenetére
Itt is lehet kapni, es egy picivel olcsobb. MS-Tech MC-700 Az osztrakoknal eleg sok helyen kapni.
Billentyuzetet meg itt tudsz venni, csak varni kell ra 1 par napot. Billentyuzet -
band1103
őstag
válasz
csupahatos
üzenetére
Csak a Dolby TrueHD témához tudok szólni. Ez olyan magas minőségű hanganyag amihez nem csak a 1.3-as HDMI a követelmény hanem az is hogy a hw képes legyen PAP-ot is szolgáltatni. Amennyiben a hw nem PAP képes úgy nem képes a TrueHD-t magát kiküldeni hanem lebutítja a hanganyagot és úgy küldi csak ki. VGA-k közül egyedül a HD5xxx széria képes PAP támogatásra. Ezért a HD5450-es jó választás.
Bár van még PAP támogatás az Intel GMA HD-ban is így tehát a CPU-t és GPU-t egybe tokozó Core i3 és i5 modellekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) és a bill csak akkor van hasznáva ha már "ég a ház"