Hirdetés
- Gamepad
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Szombati hardverbüfé
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
4308 jobb volt nekem is nélküle, mint vele. Dirac már jobb. De amúgy nagy tévedés sztem, hogy a lin eq a cél. Szar lancbol nem lehet jót csinálni dspvel se. Fazison, meg a szoba impulzusvalaszon érdemes, ez sokat hoz az élményben. Na, ezt nem tudod megcsinalni pcvel 8 csatornában fel mp szamitassal realtime.
Nem okoz nagy bajt az ide oda konverzió. Valamennyi infó elvész, de pl autohifit nem tudok elkepzelni idokorrekcio nélkül. Annyira más tavolsagokra vannak a hangszórók, kell. És ott ez bevalt szokás.
Python, miben egyezunk izlesben? Se forrásban, se erositoben, se hangfalakban nem egyezik az izlesunk altalaban. Sztem kabelben es szobaakusztikaban se egyeznenk.
-
python1
veterán
A minidsp hsználata nem erről szól, semmit nem veszÍt a jel minidsp-zés közben, ráadásul ez egy crossover funkciót ellátó eszköz nálam többnyire, de a szubok DSP-zését is maradéktalanul megoldja, AVR-el, processzorral nehéz lenne kár 4 sub kezelése, ráadásul külön- külön teljeskörűen.Tehát itt elvérzik minden más alternatÍva, de jól kiegészÍti bármilyen AVR/processzor rendszerét, és még PC-t sem kell használni.
Végigjártam oda-vissza, nekem ment a 4308 soha nem lopta be magát a szÍvembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Path of Exile (ARPG)
- Gamepad
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő