Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
Vetítés nincs
A cél a HDR lenne, de ez nyilván nem minden anyag esetén elérhető. Ha jól értem a HDR direkt lejátszása kevesebb erőforrást kér, ha fel kell skálázni, akkor szívja a GPU-t igazán. Mi van akkor, ha 1080p anyag esetén a TV-re 1080p-t küldök és rá bízom a felskálázást? Az első filmet véletlen így néztem meg és fel sem tűnt hirtelen olyan jól felhúzta. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A cél a HDR lenne, de ez nyilván nem minden anyag esetén elérhető. Ha jól értem a HDR direkt lejátszása kevesebb erőforrást kér, ha fel kell skálázni, akkor szívja a GPU-t igazán. Mi van akkor, ha 1080p anyag esetén a TV-re 1080p-t küldök és rá bízom a felskálázást? Az első filmet véletlen így néztem meg és fel sem tűnt hirtelen olyan jól felhúzta.