Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
(#50187) SunMount3r: Persze működik. Ugye itt csak lap + ramot cseréltem semmi mást.
Régi konfigot összedugtam pöccre ment.(#50188) MasterMark : Hát zárlatot kizárom szerintem mert a régi konfigot összedugtam pöccre ment.
Ramokat a laptopszalonban próbáltam itt győrben, bevittema gépet, majd 3 fajta (Noname, Kingmax 4GB, Kingstone 8GB) 1-1 modult kipróbáltam midnen slotban de nem indul el a gép.
Billenytűzetet rádugtam ott is itthon is, de lövésem sincs mi baja lehet.
Ma délután majd még egyszer kiteszem az asztalra és ha nem megy akkor megy vissza iponba gariztatni.
Itt még az lehet tápot rádugom meg aminek rajta kell lenni és a PLED-nél a +és- érintkezőt csavarhúzóval összeérintem hátha.. ezt még nem próbáltam ki.
Mint nézem csak alzában van ilyen lap, mást nem tudok onnan megrendelem, iponból meg visszakérem a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Esik a hóóó!!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Formula-1
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Siltech Royal Signature series Duchess Crown ezüst fejhallgató kábel, 2 m hossz
- Rose RS201E médialejátszó és erősítő
- RØDE PSA1 karos asztali mikrofonállvány
- Harman Kardon DBS280 2.1 Blu-Ray 3D házimozi hibátlan új állapotban távirányítójával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest