Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Odaver - ár/érték arányban. A többi infót meg köszönöm a nép nevében is. Én itthon nem tudtam volna projektorral is kipróbálni, csak TV-n. Nekem elsőre az S905-ös box túlszaturáltnak tűnt, de utána eszembe jutott, hogy olvastam olyat, hogy az Intel IGP Linuxon kicsit "hűvös" képet ad. Lehet ezért láttam plazma ugyan azon bemenetén (ami a HTPC-hez lőttem be) színesebbnek a Nexbox A95X-et.
520-as szívásról nincs infóm...
Driver ügyileg egyet tudok érteni, bár én csak IGP-vel mozizok és nem használok MadVR-t, így nagyon nem érintenek ezek.
(#45392) adodaniel:
Alap mozizáshoz igen, főleg, ha nem akarsz mókolni HTPC-vel csak egyszer összerakni, beállítani és kész.
(#45394) PeachMan:
Linux + driver kicsit más kérdés, mint Win + driver.
Ha csak az én példámat nézzük: N3150-es lappal Linuxon van HD hang (támogatja a driver), Win-en nincs. Ebből arra következtetek, hogy Win-en szándékosan nincs támogatva.

Az EGL-es Kodi projektet pl. Intel támogatta "hivatalosan" megfelelő driverrel...(#45395) Tuib:
Szerintem mentsd le a beállításaidat + adatbázisokat, aztán először töröld le a 17-est és tisztán telepítsd a 16.1-et, majd állítsd vissza a mentésből a dolgaidat.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Van igazság abban, amit mondasz.
Mire egy stabil linux kernel lesz, ami támogatja ...Akkor továbbra is ott tartok, hogy nem tudom mit válasszak.

-
adodaniel
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Összességében ez vállalható a következő kb. 1-2 évre? 4k nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Wise (ex-TransferWise)
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest