Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
válasz
Patice
üzenetére
AMD APU is szóba került, sok pozitív visszajelzést olvastam róla.
A jelenlegi problémám az, hogy a kicsi Dell házba nem tudok, csak ugyan ilyen lapot berakni vagy kicsit fabrikálni kell.
Mivel mondhatni új, inkább tovább adom, továbbá a lapot nem tudom bővíteni, a Core2Duo pedig már elavult, ezért is gondolkodom egy új rendszerben.WIN10-nek örülnék, ha maradna, de ahogy írtam is, OpenELEC/LibreELEC se rossz, mivel ezek médialejátszásra vannak kihegyezve, ha jól tudom.
Itt már csak az a kérdés, hogy a jelenlegi rendszerhez egy GTX750 Ti 2GB DDR5 128bit vga vagy egy új Braswell rendszer, mert ha nem igazán van különbség tudásban/képminőségben, akkor egyszerűbb egy vga-t venni, mint felszámolni az egész rendszert.

A displayport adapter már adott volt, ezért se akartam külön kábelre költeni, érdekelt, hogy mi lehet a baj, miért nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa Rally
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő