Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Olyat, ami jó sebességben, van optikai kimenet, teljesen passzív és még tűrhető az ára is szerintem nem fogsz találni. A kész cuccok mindig kompromisszumokkal járnak.
Az itx-hez vehetsz nagyon kis és jó házat, pl az LC-Power-nek van egy egész kis itx háza, és a tápegység is benne van (75W paneltáp + külső adapter), valóban nagyon kicsi, fektetve, állva is használható, elrejted valahová és el is felejtheted.
Az egészet összerakni: lap+ram házba beszerel, táp beköt, ssd (vagy 2.5" hdd) bepakol,külső infra vevő ráköt és már meg is van. Mehet a Harmonyval, én is így használom. Múltkor raktam egyet össze 15 perc volt
Egy óra, ha gyönyörködsz is benne
Minden kész, dobozos megoldás kompromisszumokkal jár.
Ami még érdekes lehet, az egy Raspberry Pi2, és ha kell az optika, akkor veszel hozzá egy HiFiBerry Digi+ hut-ot. Na ennél kisebbet nem fogsz találni. És ezzel aztán hifi minőségű hangot is kapsz optikain, zéró fogyasztással, 1080p-ig mindent visz hibátlanul, és egész tűrhető a sebessége is. Ha nem is annyira pattogós, de szerintem teljesen korrekt. Én AeonNox skinnel is nyúztam, ami azért jóval jobban leterheli, mint pl. a confluence, de teljesen OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egy óra, ha gyönyörködsz is benne