Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
demarad
üzenetére
Windows alatt nem tudom pontosan mire képes a Braswell, majd valaki kipróbálja. Linux alatt jobb a Braswell, mint az i3.
Csak htpc lenne, semmi másra nem kell? Mert ha csak htpc kell, akkor OpenELEC kell neked, Braswell lappal. kb 10 perc lesz telepíteni, tényleg plug and play.
BD-ISO 3D (frame-pack): erre rá kell néznem, szerintem megy, de soha nem foglalkoztam vele.
(#36589) bajnokpityu
Két és fél méter átmérőn, három méterről nézve lenne értelme.
Valami hasonló nonszensz hülyeség rémlik nekem is. Egész biztos, hogy el fog terjedni pár éven belül a majdnem 100"-os átmérő. Majd viszik az UHD-t 82cm méretben Lidliből, áááááá
Miért oltári hülyeség a 4K (angolul): Link
-
válasz
demarad
üzenetére
Konyhakész megoldás nem lesz szoftveresen ezt vedd figyelembe. A vetítő miatt gondolom fontos a jó képminőség, ezért ajánlom, hogy kezdj el ismerkedni a madVR-es szűrőkkel.

Ha Win10 alapokon akarsz építkezni és a vetítő miatt én inkább AMD-re szavaznék, de abból is A10-es APU-t, amiben elég erős (min. r7 szintű) az IGP, hogy a madVR szűrőket tudja számolni.
Emiatt AMD Athlon felejtős.
Szoftver: Win10 + Kodi 15.0 ("jukebox" felülethez) + külső lejátszónak meg kell hívni az MPC-HC-t, ami alá már berakható külső szűrőnek a madVR (+ további kiegészítők is szükségesek). Alternatíva: Win10 + DS player-es Kodi, csak sajnos ez eléggé kezdeti, fejlesztői fázisban van. A DS playeres Kodi-hoz szintén felrakható külső szűrő, így tudja azt használni.
A távirányítást nem tudom mivel akarod majd megoldani, erre is van több alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest