Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Köszi!
Nálam most van a gépemben egy SSD, amin van 8.1 "a hétköznapokra" + egy Win Server 2012 R2 zenélésre.
WinServer-en csak a lejátszóprogram (JRiver 19.XX nem vágom pontosan fejből) van fent + pár napja lefuttattam rajta a CAD ingyenes scriptjét. Természetesebb, nyugisabb, tisztább hangot kaptam, először alig venné észre az ember, aztán a szokásos teszt zenéket hallgatva csak azt vettem észre, hogy egyre hamarabb kezd el járni a lábam, már nem a hibákat keresem, hanem kezd zenélni a rendszer. Van még mit azért fejlesztenem rajta, de az már nem szotfveres (tápellátás: tápkábelezés + tápszűrő, ami megint nem lesz olcsó).Ezért kérdeztem csak. Tervben van a dedikált zenelejátszó PC is, addig próbálgatom a szoftveres oldalt a jelenlegi vason (ami a kiszolgáló lesz).
Csak még gyűtögetek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- új bontatlan Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- Beats Power Beats bluetooth füles eladó
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi