Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz bajnokpityu #28284 üzenetére
Hawell integrált VGA-val nekem is most már jók a tapasztalataim. XBMC 13.2 beta-val bohóckodom kicsit, eddig OK, a távirányításon akarok még faragni + felület, jukebox.
Alap esetben kicsit fakó volt a Dune-hez (HD-TV301) képest a PC, aztán kikapcsoltam a driverben, amit lehet és már így is jobb, szebb egy picivel, mint a Dune-é. És még nem csináltam semmit annak érdekében, hogy még jobb legyen (madVR, lavFilters, stb.).
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #28284 üzenetére
Pl 4130T kiváló alap, bármikor építkeznék rá, ahogy az újak közül az A8-7600-ra, vagy általános igényekre ( akár többre is) AM1H-ITX plusz 5350 Kabini (később 15W TDP Beema fejlesztési lehetőséggel) DC táppal. Bár utóbbiból nemrég építettem havernak gépet, hardveres dekódolással még mindig nyekereg bizonyos BD50-ek elindításakor, vagy egyéb lejátszó szoftverek esetén tekerés ill fejezet ugrásnál. Idióta driveres hiba, még a Brazos vagy annál gyengébbeknek sincs hasonló gondja.
Nem szentírás, szimpla véleményem, hogy az említettek mellé nincs szükség VGA-ra, ha egy 50-60k-s kártya nem hozz látható, hallható pluszt. Ha úgy jobban tetszik, értsétek úgy, hogy saját rendszerben vizsgálva, aminek természetesen vannak korlátai.
(#28282) canniball
Tulajképpen semmi változás nem lesz a névváltáson kívül, halad a fejlesztés normál ütemben, Kodi 14.0 alfa már létezik, végleges, stabil megjelenés gondolom még jó messze van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest