Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

válasz adam3 #26835 üzenetére

Hát én 2,2m-ről. De nem a távolsággal van a gond, próbáltam azt is. Egészen 25-30cm-től 4m-ig.
    Több különböző filmmel is (2-3 aninmációs, egy avatar, egy természetfilm stb).
    Az eredmény pedig mindig ugyanaz... nem változik, talán nem is nagyon enyhűl (max a minőség javul, ha nem SBS vagy OU, hanem BD ISO vagy eredeti BD lemezről megy).

És nem tudom, hogy ez tényleg elfogadható-e így, hogy létezik-e, hogy ennyit tud a TV és így mégis piacra engedik, vagy csak az enyém ilyen botrányos.

Bár a szervizesek azt mondták, ők is kipróbálták bent és nekik is ilyeneket produkált. A 60" verzió (ugyanez a széria - LC-60LE650) meg állítólag klasszisokkal jobb. Létezhet ez? Nem csak képátlót növeltek, hanem teljesen más a két készülék?
    Azt mondták, az ebben lévő panelnek gyenge a válaszideje, emiatt ilyen a 3D hatás. (de mondom, nekem nem a hatással van gondom, felfogtam, hogy belépő kategória, nem kell, hogy körülvegyen a film... de a crosstalk szerintem igenis hibás üzem)

(#26834) dabadab

Amúgy mit érnék el, ha rájuk borítanám az asztalt? :(
    Ezen agyalok már hetek óta. Szerencsém volt vele és akciósan vettem... ergo, ha vissza is viszem és a pénzt is vissza tudom kérni, akkor sincs alternatívám... ebben az árkategóriában nem tudok olyat, ami mindenben megfelelne.
    50" környéke kéne (de nagyon minimum 47), remek képminőség, használható 3D (lehetőleg aktív) és max 180... esetleg 200k plafon.

Új hozzászólás Aktív témák