Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Eddig semmi, bár az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy tegnap este lettem kész vele
szóval túl sok időm nem volt nyúzni. Kíváncsi vagyok, ha felteszitek, mit tapasztaltok.Egy bajom volt még a 13-assal, de ezt csinálta Inteles konfigon is W7 alatt, hogy a videó elindításakor szagatottan játszotta a hangot, a kép inkább olyan volt közben, mintha hullámozna a framerate. Ilyenkor megállíottam a videót stop-al, és újra elindítva tökéletesen játszotta végig! Feltételezem ez is egy bug lehet a béta verzióban.
Sajnos a Brazos lap elég sovány teljesítményben, de majd ha lesz időm, nekifutok egy MadVR beállításnak. Gondoltam rá, hogy diszkrét VGA-t tennék a Brazosba, ami GPU-ban erősebb, pl. egy R240 vagy R250 sokkal combosabb mint ami benne van. Vajon elég lehet hozzá a proci? Ez persze csak a MadVR-hez érdekes, XBMC-hez elég ez a vas is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval túl sok időm nem volt nyúzni. Kíváncsi vagyok, ha felteszitek, mit tapasztaltok.