Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel találgatós topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
okiman #23691 üzenetére
XBMC alatt ugyanez megvan kb. Nem tudom milyen pl. az androidos app, amivel távirányítod, de XBMC-re van egy egész jó. Media library a készülékre frissül, hang, felirat állítás is belülről megy, a wol is az appon belül van, sőt még az exe indításhoz is fel lehet dobni egy service-t a PC-re. Vannak netes pluginek dögivel. Web szerver a médiatárral. DNLA kliens/szerver is egyben, ami szintén elég jó. Fizetősen ugyanezzel az app-al megy a streaming is oda-vissza. Telefonról a TV-n (XBMC-n) keresztül, vagy fordítva: XBMC-ből stream a telefonra.
Persze van rá nem fizetős app is, csak az akkor külön megy, egybeintegrálva pedig még kényelmesebb.
Azért az XBMC viszi a prímet, mert kegyetlenül sokat tud. De én sem látom, hogy más le lett volna szólva itt. Ha van ennél jobb akkor szerintem itt sokan vevők lesznek arra is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest